Mijn betere wereld begint binnen en in de achtertuin

Er is veel te zeggen over achtertuinen. Zo kan ik genieten van het leven wat zich afspeelt in de “wilde” stukken, waar ik de boel zoveel mogelijk zijn/haar gang laat gaan. Het gras maai ik wel af en toe, om er te kunnen zitten. Mijn achtertuin is ook de plek waar ik straks ga knutselen aan een systeem om zon/windenergie op te slaan in betaalbare accu’s en in waterstof. Blijf op de hoogte!

Door admin

In mijn werkzame leven was ik het grootste deel van de tijd bezig met onderzoek en ontwikkeling van milieutechnologie. Thans ben ik actief als schrijver van fictie, uitgever en ontwikkelaar van menselijke schaal technieken voor energie en waterbeheer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *